Velkommen til Svøm og Leg i Sorø.Corona opdatering


Corona blomstrer desværre igen i Danmark og mere specifikt også i Sorø. Som meldt ud i den sidste mail kan dette helt konkret betyde ændringer/aflysninger af hold, hvor jeres barn/børn går på.

Vi har nu, desværre, en aktuel situation hvor flere instruktør fra samme klasse på Akademiet er sendt i hjemme karantæne og til test, da de har været i kontakt med en (Covid19 positiv) klassekammerat. Ingen af disse instruktører har været på arbejde i sidste uge, den evt. smittespredning er sket i skoleregi på en lejrtur.

Svøm og leg tager selvfølgelig ingen chancer, så disse instruktører kommer ikke på arbejde før vi har negative svar fra dem. Det betyder helt konkret at fra d.d. og min. 1 uge frem vil jeres børn møde mange ”afløsere” og I forældre kan blive ”plukket ud” og spurgt om I kan tage ”kantvagten”, blive i hallen, så de instruktør vi har, kan koncentrere sig om undervisningen i vandet og vi siger tak på forhånd for hjælpen.

Dette er måden vi håndterer det på i dag, imorn kan se anderledes ud, så hold øje med jeres mail, der kan komme flere mails frem i ugen, hvis kursen skal ændres.

Og til slut et positivt indspark. Da vi sammen med Sorø Helsebad, har udtænkt en plan for hvordan vi kan få børnene ud igennem omklædningen og i bad efter undervisning (se sidste mail omkring dette) – genindfører vi legetid, så de børn der kommer op ad vandet ikke ramler ind i dem der er på vej ind og heller ikke skal stå og fryse. Så 5 min. i start tid SKAL alle børn der skal ind i hallen stå klar ved døren ind til svømmehallen. Instruktørerne gir tegn til hhv de børn der er på vej ind og på vej ud. Vi skal øve os i dette, så giv instruktørerne en chance for at arbejde med metoden og tal gerne med jeres børn om den ”nye måde” at komme ind og ud af svømmehallen på – TAK


***********************************************************************************************************************

Der er nu åbent for alle kan tilmelde sig holde.

 Har du brug for hjælp til at vælge hold? Se denne guide 

 

Svømning for børn og familier.
 
Vi tilbyder babysvømning og svømning for små og store børn på alle niveauer fra nybegyndere, til øvede og talentklasse.
Vi vægter leg, tryghed og udvikling på barnets præmisser højt. Vandtilvænning vil altid være første skridt, herefter tilpasses undervisningen barnets udvikling og motoriske kompetencer. Fokus i undervisningen er
 
LEG, LÆRING og GLÆDEN VED BEVÆGELSE I VAND
 
Vores instruktører brænder for at undervise glade svømmere! De er alle uddannet indenfor DGI, og har redskaberne til at yde en sikker, god og kreativ undervisning.

Vi "bor" i Sorø Helsebad på Ringstedvej i Sorø. Her benytter vi et varmtvandsbassin der måler 25x12,5 m, er 1,30 m dybt og altid 32 grader varmt. Det er optimalt til vores undervisning, da vores svømmere - fra babyer til seniorer - ikke skal bruge krudt på at holde varmen.
Vi glæder os til at byde Jer velkommen i Svøm og Leg - din svømmeklub i Sorø!
 

 
 
Kontakt os på bestyrelsen@svoemogleg.dk for holdskifte eller udmelding, book af prøvetime, ris/ros eller andre spørgsmål. 
Vi glæder os til at høre fra dig!